آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان  (نوبت سوم) برگزارشد

آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان (نوبت سوم) برگزارشد

آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه 28 اردیبهشت‌ماه درتالار فردوسی برگزار شد.
از سوی دکتر غلامرضا رضائی، رئیس دانشگاه از قاری ممتاز و بین المللی تجلیل شد

طی مراسمی با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه از استاد کامبوزیا قاری ممتاز و بین المللی استان تجلیل و قدردانی شد.
مسابقات فوتسال ویژه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزارشد

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان به مدت سی شب برگزارشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان همکار کارگروه اقلیم شناسی و هواشناسی انتخاب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمود نیلی احمد آبادی رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب ها دکتر محمود خسروی عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان همکار کارگروه اقلیم شناسی و هواشناسی منصوب شد.
جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره علمی دانشگاه برگزار گردید.

جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز یکشنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه درسالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
 آئین دانش‌آموختگی دانشگاه سیستان و بلوچستان ( نوبت دوم ) برگزارشد

آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه 23 اردیبهشت‌ماه 98 درتالار فردوسی برگزار شد.
آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

آئین  دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه روز یک شنبه بیست و دوم اردیبهشت‌ماه درتالار فردوسی برگزارشد.
 نشست کارآفرینی و تجاری سازی در مجتمع فن آوری و نو آوری برگزار شد

نشست کارآفرینی و تجاری سازی با حضور خانم یاری بخت نماینده «آرت مد اینترنشنال فرانسه» در مجتمع نوآوری و فن آوری برگزار شد.
نشست علمی سیاست ها و راهکارهای توسعه و رونق تولید در استان برگزار شد

با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری و دانشکده مدیریت و اقتصاد، نشست علمی سیاست ها و راهکارهای توسعه و رونق تولید در استان با حضور دکتر رضائی رئیس دانشگاه، تنی چند از مسئولان استانی، سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ، و استادان دانشکده...
برگزاری سی و دومین كرسي ترویجی به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت استاد مطهری

سی و دومین كرسي ترویجی تحت عنوان « نقد نظریه اطلاق اخلاق و نسبیت رفتار شهید مطهری» در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 1 از 40ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها