عمومی

بازدید ریاست دانشگاه و مسئولین ستاد استانی از محل برگزاری آزمون سراسری

بازدید ریاست دانشگاه و رئیس ستاد استانی به همراه دبیر و مسئول حفاظت آزمون های سراسری از حوزه های برگزاری کنکور سراسری نوبت اول (دی ماه ۱۴۰۱)
 انتخاب  دکتر فرهاد شهرکی بعنوان دبیر کارگروه تحولی اصلاح فرایندهای آموزش وزارت علوم

انتخاب دکتر فرهاد شهرکی بعنوان دبیر کارگروه تحولی اصلاح فرایندهای آموزش وزارت علوم

با حکم معاون آموزشی جناب آقای دکتر فرهاد شهرکی عضو محترم گروه مهندسی شیمی بعنوان دبیر کارگروه تحولی اصلاح فرایندهای آموزش وزارت علوم منصوب شدند. دانشکده مهندسی ضمن تبریک به این عزیز، موفقیت و بهروزی هرچه بیشترشان را از ایزد م...
برگزاری جلسه ستاد مدیریت استانی آزمون های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه ستاد مدیریت استانی آزمون های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور
تاریخ های مهم امور آموزشی قبل از شروع نیمسال دوم

دانشجویان گرامی جهت اطلاع از "تقویم آموزشی قبل از شروع نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401" فایل پیوست را ملاحظه فرمائید.
تقدیر و قدردانی از دکتر غلامرضا رضایی در مراسم تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان

در مراسم تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان در دی ماه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان با اهدا لوح تقدیر ، قدردانی نمود

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از پردیس فرهنگیان شهید مطهری زاهدان

هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/10/18 از پردیس فرهنگیان شهید مطهری زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از پردیس فرهنگیان رسالت زاهدان

گروه منتخب هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/10/14 از پردیس فرهنگیان رسالت زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مرکز علمی کاربردی زاهدان2

گروه منتخب هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/09/20 از مرکز علمی کاربردی زاهدان2 بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مرکز علمی کاربردی زاهدان1

گروه منتخب هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/09/20 از مرکز علمی کاربردی زاهدان1 بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.
صفحه 157 از 604ابتدا   قبلی   152  153  154  155  156  [157]  158  159  160  161  بعدی   انتها