عمومی

همایش اقبال جهانی و ایده‌های ایرانی و کارگاه هنر اندیشیدن

مرکز کارآفريني دانشگاه با همکاري انجمن علمي کارآفريني اقدام به برگزاري همايش اقبال جهاني و ايده‌هاي ايراني نمود.
گشایش اولین کنفرانس بین المللی یافته‌های نوین در بیوتکنولوژی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولين کنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در بيوتکنولوژي روز سه‌شنبه بيست ونهم فروردين ۹۶ با حضور محققان و پژوهشگران در تالار امام رضا (ع) آغاز شد.

قابل توجه متقاضیان عضویت در طرح غدیر

بدينوسيله به اطلاع مي رساند متقاضيان عضويت در طرح غدير ( اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تکميلي) مي توانند با مراجعه به دفتر طرح در کتابخانه مرکزي اقدام به ثبت نام نمايند.

دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی

احتراما، بدينوسيله به استحضار اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم مي رساند علاوه بر دسترسي به پايگاه Science Direct که قبلا وجود داشت، دسترسي به پايگاههاي زير نيز از طريق يکي از شرکت هاي کارگزار داخلي فراهم شد

دسترسی آنلاین به پایگاه Web of Knowledge

به اطلاع اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم تحصيلات تکميلي مي رساند، دسترسي آنلاين به پايگاه Web of Knowledge از طريق آي پي هاي دانشگاه فراهم شده است. براي اين منظور با مراجعه به آدرس apps.webofknowledge.com مي توانيد از اين پ...