انجام امور آموزشی غیردرسی دانشجویان و دانش آموختگان در ادارات معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی بصورت غیرحضوری

دانشجویان عزیز و دانش آموختگان گرامی دانشگاه سیستان و بلوچستان
با سلام و تبریک سال ۱۳۹۹ و آرزوی تندرستی و شادکامی برای شما عزیزان و خانواده های محترمتان،
بدینوسیله به اطلاع می رساند براساس سیاست های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین تصمیمات هیات رئیسه دانشگاه سیستان و بلوچستان و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت حداکثری فاصله اجتماعی و ضوابط بهداشتی، تمامی فعالیت آموزشی دانشگاه تا پایان نیمسال جاری بصورت غیر حضوری (مجازی) انجام خواهد شد.
در ارتباط با انجام امور آموزشی غیردرسی دانشجویان و دانش آموختگان از قبیل مراجعه به مدیریت های مختلف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، برنامه ریزی و سعی شده است کارها بدون وقفه و با حضور حداقلی پرسنل ادارات انجام گیرد.
لذا انجام امور دانشجویان و دانش آموختگان در ادارات آموزش از طریق مکاتبه با ایمیل با اداره مربوطه قابل انجام است و لزومی برای حضور فیزیکی دانشجو و دانش آموخته تا حد امکان در ادارات معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی نمی باشد.
لذا از دانشجویان عزیز و دانش آموختگان درخواست می گردد برای انجام امور مربوطه با ایمیل های مشخص شده در جدول ذیل تماس حاصل فرمایید و از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.

آدرس ایمیل ادارات تابعه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سیستان و بلوچستان

۱    معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه    dmegs@usb.ac.ir
۲    اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه    graduate@usb.ac.ir