اصلاحیه ساعت،زمان و مقررات برگزاری آزمون ورودی دبیرستان های دانشگاه

1 - آزمون ورودی دبیرستان شبانه روزی وابسته به دانشگاه سیستان و بلوچستان راس ساعت 9 صبح روز جمعه مورخ 99/05/03 برگزار خواهد شد.

2 - کلیه داوطلبان مداد سیاه نرم، مداد تراش، پاکن، کارت ورود به جلسه اینترنتی و کارت شناسایی معتبر عکسدار حتما به همراه داشته باشند.همراه داشتن هر گونه ماشین حساب، تلفن همراه، پیجر، ساعت هوشمند، کیف و ساک و سایر وسایل اضافی دیگر در زمان برگزاری تخلف محسوب شده و دانشگاه مسئولیتی را در خصوص حفاظت و نگهداری از آنها عهددار نمی باشد، استفاده از ماسک سه لایه (بدون فیلتر) برای کلیه داوطلبان الزامی می باشد و از حضور داوطلبان بدون ماسک در جلسه آزمون، جدا معذوریم.

3 - کلیه داوطلبان ملزم به رعایت فاصله اجتماعی با دیگر داوطلبان و عوامل اجرایی می باشند.

4 - به داوطلبان توصیه می شود از بلند شدن و صحبت کردن با سایر داوطلبان قبل از شروع آزمون و حضور سر صندلی سایر داوطلبان خودداری کنند.