ارتقاء علمی عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران ازدانشکده مهندسی در نشست دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در دو نوبت صبح و عصر با حضور همزمان ۱۴ نفر از اعضا در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه بصورت حضوری و ۹ نفر از اعضا در شهرهای مشهد و تهران بصورت الکترونیکی برگزار گردید. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشکاه و رئیس هیات ممیزه ضمن خیرمقدم از همه اعضا درخواست نمودند ضمن درنظر گرفتن رعایت عدالت و انصاف در رسیدگی به پرونده ها، شرایط سخت کار اعضای هیات علمی در دانشگاه های استان را نیز درنظر داشته باشند و تاحدامکان و رعایت مقررات، آیین نامه ها و دستورالعمل ها مساعدتهای لازم را مبذول فرمایند.در پایان جلسه از دانشکده مهندسی، با ارتقاء به مرتبه استادی جناب آقای دکتر مهدی اژدری مقدم عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران موافقت گردید.

دانشکده مهندسی ضمن تبریک به این عزیز، موفقیت و بهروزی هرچه بیشترشان را از ایزد منان خواستار است.