نشست آنلاین مهندس چمنیان چهره موفق برجسته کارآفرینی کشوربرگزارشد

نشست آنلاین مهندس چمنیان چهره موفق برجسته کارآفرینی کشور با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری و  مورخ 99/9/1 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، مهندس محمدعلی چمنیان موسس و مدیر ارشد گروه صنعتی نیان، نایب رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی صنایع معادن کشاورزی ایران، برترین فناور بخش خصوصی کشور، برترین فن آفرین کشور منتخب دوازدهمین جشنواره ملی فن آفرین شیخ بهایی، کارآفرین نمونه کشور منتخب سومین جشنواره ملی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) ،صادر کننده نمونه کشور منتخب چهارمین جشنواره وزارت ارتباطات و فناوری به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی به انتقال تجربیات سودمندی که طی سال ها ممارست بدست آورده بود، به دانشجویان و اسااتید شرکت کننده در نشست پرداخت، که این مهم با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگاه روبرو رشد .

جهت استفاده افرادی که نتوانستند در این برنامه شرکت نمایند لینک وبینار به پیوست ارسال میگردد

c02549826ea72844cb23