اهداء بسته‌های معیشتی به آسیب دیدگان از کرونا در چهارمین مرحله پویش مهر استادی در استان سیستان و بلوچستان

آیین اهداء بسته‌های معیشتی به آسیب دیدگان از بیماری کرونا در مرحله چهارم پویش مهر استادی در استان سیستان و بلوچستان همزمان با استان‌های هرمزگان، خوزستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه برگزار گردید.

به گزارش بسیج اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان، مقارن با ولادت حضرت علی علیه‌السلام،  آیین اهداء بسته‌های معیشتی به آسیب دیدگان از کرونا در مرحله چهارم پویش مهر استادی در استان سیستان و بلوچستان  همزمان با استان های هرمزگان، خوزستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه برگزار گردید.

دکتر رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در این مراسم عنوان نمود در ادامه کمک‌های مومنانه‌ی پیشین، در این دوره نیز به تعداد ۳۰۰ نفر از آسیب دیدگان از بیماری کرونا که در ۲۲ مرکز  دانشگاهی استان شناسایی شده‌اند با حفظ کرامت افراد، بسته معیشتی تحویل خواهد شد.

دکتر رهدار مسئول بسیج اساتید نیز در این مراسم ضمن تشکر از حامیان این طرح به دیگر اقدامات خیرخواهانه و موارد دیگر از کمک‌های مومنانه و خیرخواهانه دانشگاهیان استان سیستان و بلوچستان  اشاره نمود.

گفتنی است این طرح بطور همزمان در پنج استان کشور اجرا شد.