برای تکریم شهدا و یادآوری جانفشانی‌های ملت مسلمان و حق‌جوی ایران، آئین تکریم شهدای دفاع مقدس و بازخوانی ایام خون و حماسه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش بسیج دانشجویی، برای تکریم شهدا و یادآوری جانفشانی‌های ملت مسلمان و حق‌جوی ایران، آئین تکریم شهدای دفاع مقدس و بازخوانی ایام خون و حماسه با روایتگری راوی دفاع مقدس در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز یکشنبه ۱۰ اسفند ماه ۹۹ برگزار شد.

این آئین برای زنده نگه داشتن یاد و نام شهیدان با برنامه روایت گری، با حضور دکتر رضایی، ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان، اعضای هیات رئیسه و جمعی از دانشگاهیان و بسیجیان قشرهای مختلف بسیج اساتید، کارمندان و دانشجویان در جوار مزار شهید گمنام برگزار گردید.

در این مراسم غباررویی مزارشهید گمنام و روایتگری راوی عزیز دفاع مقدس دکتر زاهدشیخی انجام شد.

گفتنی است در پایان مراسم از تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا و اساتید و کارمندان بسیجی تقدیر و تشکر شد.