تقدیر معاونت آموزشی وزارت علوم از کارشناس مسئول گروه استعدادهای درخشان دانشگاه

دکتر علی خاکی صدیق معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امضاء لوح از کارشناس مسئول گروه استعدادهای درخشان دانشگاه سیستان و بلوچستان تقدیر کرد.

به گزارش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر علی خاکی صدیق معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امضاء لوح از دقت نظر و احساس مسئولیت و خدمات اثربخش خانم مهین زبری کارشناس مسئول گروه استعدادهای درخشان دانشگاه سیستان و بلوچستان تقدیر کرد.

متن این لوح تقدیر به شرح زیر است:

سرکار خانم مهین زبری

کارشناس مسئول محترم گروه استعدادهای درخشان دانشگاه سیستان و بلوچستان

فرصت خدمت به دانشجویان فرصت کم نظیری برای همکاران دلسوز و صادق است تا با عنایت خاص پروردگار یکتا در این راستا مصدر خدمات مانا و اثربخش باشند. از اینکه کار و تلاش مداوم در عرصه پرورش و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه‌های کشور را سرلوحه خود قرار داده اید و با صداقت، مهرورزی و دقت نظر در راستای تحقق هدف‌های آموزش عالی در این عرصه می‌کوشید، بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را به حضور سرکار عالی اعلام می‌دارم.

سلامتی و موفقیت شما را از پروردگار یکتا مسئلت دارم.

علی خاکی صدیق

معاون آموزشی