کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان در نهمین جشنواره ملي «رویش» افتخار آفریدند.

کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان در نهمین  جشنواره ملي «رویش»  افتخار آفریدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در نهمین جشنواره ملی «رویش» که با حضور  بیش از ۵۳۰۰ کانون فرهنگی، هنری و اجتماعی از ۸۶ دانشگاه سراسر كشور و به همت وزارت علوم، تحقيقات و فناوری  و به ميزباني دانشگاه علامه طباطبایی در تاريخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد،  کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان با كسب ۴ مقام افتخار آفريدند.

در نهمین جشنواره ملی رویش ۱۸ کانون فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان شرکت نموده و دستاوردهای یکساله خود را ثبت نمودند. در بخش آثار فردی و گروهی، صنایع دستی و ایده برتر، کانونهای تئاتر، نجوم، هنرهای تجسمی و مسئولیت اجتماعی آثار ارزشمندی  را ثبت نموده و در مجموع نتایج ارزشمند زیر را بدست آوردند.

1)  کسب مقام نخست در زمینه ایده برتر توسط خانم مهرنوش صمدی دبیر کانون کارآفرینی

2) کسب مقام نخست و برتر توسط کانون نجوم