فراخوان سومین کنگره بین المللی نمک زدایی از آب های شور

سومین کنگره بین المللی نمک زدایی از آب‌های شور و کاربرد فناوری‌های پیشرفته در تصفیه آب‌های غیر متعارف برای مناطق تحت تنش آبی
به همراه نمایشگاه مجازی در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، سومین "کنگره بین المللی نمک زدایی از آب شور: کاربرد فناوری‌های پیشرفته در تصفیه آب‌های غیر متعارف برای مناطق تحت تنش آبی" بصورت مجازی در تاریخ 23 الی 25 شهریور ماه 1400 توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی برگزار خواهد شد. از محققین و پژوهشگران گرانقدر درخواست می‌شود ضمن اطلاع رسانی به اساتید، دانشجویان، مدیران اجرایی و سایر علاقمندان، ترتیبی اتخاذ فرمایند تا پوستر همایش نیز در پایگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه/مرکز/سازمان قرار گیرد. وب سایت کنگره به آدرس https://seminars.usb.ac.ir/uwtc جهت کسب اطلاعات تکمیلی در دسترس بوده‌‌‌‌‌ و پوستر آن به پیوست تقدیم می‌گردد.
ضمنا به منظور تشویق، از متخصصان، پژوهشگران، فناوران و دانشجویان جهت شرکت در این کنگره و ارائه دستاوردها در نمایشگاه مجازی، هزینه ای بابت ثبت نام اخذ نمی‌گردد.