انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان سرآمد علمی کشور

دکتر محمدرضا محمدی عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان سرآمد علمی کشور در سال ۱۴۰۰ معرفی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر محمدرضا محمدی عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان از طرف فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور به عنوان سرآمد علمی کشور در سال ۱۴۰۰ معرفی شد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف دستیابی ایران به مرجعیت علمی جهان، فدراسیون سرآمدان علمی ایران را در سال ۱۳۹۴ راه‌اندازی کرده است. این فدراسیون در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی کشور را که دارای دستاوردهای پژوهشی برتر، مطابق با آیین نامه فدراسیون بوده را به عنوان سرآمد علمی شناسایی و حمایت می‌کند. همچنین در این سال تعداد ۱۵ نفر محقق جوان زیر ۴۵ سال را به عنوان سرآمد علمی جوان معرفی کرده است. این افراد بر اساس اعتبار علمی، رتبه دهی و حمایت می‌شوند. مفتخریم به استحضار برسانیم دکتر محمدرضا محمدی با کسب اعتبار علمی ۳۲۱ رتبه ۳۸ فهرست سرآمدان علمی سال ۱۴۰۰ را کسب نموده و حمایت‌هایی مانند: پژوهانه نقدی، اعتبار استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی و امتیاز جذب محقق پسا دکتری به تعداد ۲ نفر به ایشان تعلق می‌گیرد.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را خدمت همکار گرانقدرمان تبریک عرض می‌نماید.