کارگاه-وبینار آشنایی با روش های نوین تسویه پساب های صنعتی(روش اکسیداسیون پیشرفته)

کارگاه-وبینار  آشنایی با روش های نوین تسویه پساب های صنعتی(روش اکسیداسیون پیشرفته)
شتابدهنده تفتان، نخستین شتاب‌دهنده تخصصی در حوزه آب، فراوری ضایعات و زیست فناوری؛ با رویکرد سخت‌افزاری و توسعه تکنولوژی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال 99 شکل گرفته است. تفتان توانسته با اتکا به استارتاپ‌ها و فناوران خود که فارغ‌التحصیلان و افراد بومی استان سیستان و بلوچستان، نگرشی نو همراه با ترویج فرهنگ کار آفرینی در این استان ایجاد نماید.
امکاناتی که در دوره های مختلف شتابدهی تفتان برای استارتاپ ها فراهم شده است را میتوانید در سایت این شتابدهنده مشاهده بفرمایید. پس از ارسال طرح شما، اطلاعات ارسالی به صورت دقیق توسط دپارتمان های مختلف در نفت اکسین، بررسی خواهد شد و طبق پروسه زیر مرحله به مرحله پیش خواهید رفت.
از تازه ترین اقدامات بخش آموزش و توسعه علم و فناوری این مجموعه می‌توان به وبینار تخصصی با موضوع آشنایی با روش های نوین تصفیه پساب های صنعتی (روش اکسیداسیون پیشرفته) اشاره کرد:

مدرس: دکتر حمید نجار زادگان
پسادکتری انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف