راهیابی بیشترین قبولی توسط دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز سال ۱۴۰۰ در بین دانشگاه های منطقه ۸ کشوری

راهیابی بیشترین  قبولی توسط دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز سال ۱۴۰۰ در  بین دانشگاه های منطقه ۸ کشوری

راهیابی ۱۴ نفر از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز سال ۱۴۰۰ به مرحله پایانی المپیاد دانشجویی، دانشگاه سیستان و بلوچستان رتبه اول را بین دانشگاه های منطقه ۸ کشوری کسب نمود. ضمنا دانشگاه شهید باهنر کرمان با ۹ نفر قبولی جایگاه دوم را در منطقه ۸ بدست آورد. در این المپیاد آقایان محمد حنیف ختار و احمد براهویی در رشته جغرافیا به مرحله پایانی راه یافتند.
ضمن تبریک به این دانشجویان عزیز، موفقیت ایشان را در مرحله نهایی المپیاد سال ۱۴۰۰ آرزومندیم.