درگذشت ادیب سیستانی استاد رئیس الذاکرین

«إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»

﴿کُلُّ مَنْ عَلَیْهَا فَانٍ وَ یَبْقَی وَجْهُ رَبِّکَ ذُو الْجَلاَلِ وَ الْإِکْرَامِ﴾

خبر درگذشت ادیب سیستانی استاد رئیس الذاکرین، شاعر فرزانه و شیرین سخن، شیفته ادبیات و چهره محقق ادبی سیستان و بلوچستان،  موجب تألم و تأثر فراوان گردید.

بزرگمردی که عمر با اخلاصش را در ترویج اخلاق مداری و خدمت موثر در عرصه شعر و ادب گذراند، انسانی وارسته و آراسته به فضایل اخلاقی و با اشعاری زیبا، متضمن نکات اخلاقی و اجتماعی بی شک نام و اشعار نیکویش در یادها ماندگار خواهد بود.

به روان پاک او درود می فرستیم و مصیبت فقدان این عالم فرهیخته را به خاندان محترم ایشان ،دانشگاهیان ،جامعه فرهنگی و ادبی استان و به عموم مردم عزیز تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگانشان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت داریم.

روحش شاد و یادش گرامی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان