پیام ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش به مناسبت روز دانشجو

دکتر دهقان ریاست محترم دانشکده صنعت و معدن خاش در پیامی فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

16 آذر بعنوان نقطه عطفی در تاریخ مبارزات سیاسی ملت ایران است و یادآور رسالت و نقش دانشجویان عزیز در نهضت اصیل دانشجویی و طلایه داری این قشر فهیم جامعه در مبارزه با جهل و نادانی و ترویج عدالت خواهی، آزادی و آزادگی است.

16 آذر گرامیداشت یاد و خاطره سه دانشجوی شهید دانشگاه تهران، شهیدان احمد قندچی، مهدی شریعت رضوی و مصطفی بزرگ نیا است.که در اعتراض به دخالت های امریکا و انگلیس در امور ایران و سفر ریچاردنیکسون معاون رییس جمهوری امریکا به تهران، همراه با دیگر دانشجویان بپا خاستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سند دیگری از روح میهن دوستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای دانشجو در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس فرا رسیدن شانزده آذر را بعنوان روز دانشجو که نماد آزادی خواهی و حق طلبی است به همه دانشجویان فهیم ایران اسلامی و بویژه دانشجویان صنعت و معدن خاش تبریک عرض می کنم و از درگاه خداوند سبحان برای جامعه دانشگاهی عزت و تندرستی و توفیق روزافزون خواستارم.

محمد حسین دهقان

رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش