برگزاری اولین همایش کارآفرینی روستایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری

برگزاری  اولین همایش کارآفرینی روستایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری

با هدف توسعه و ترویج کارآفرینی و استفاده از ظرفیت های بومی روستاهای استان سیستان و بلوچستان اولین همایش کارآفرینی روستایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

این همایش که با محوریت محصولات نوآورانه بومی و با مشارکت ۴۵۰ نفر از دهیاران و کارآفرینان روستایی استان در تاریخ ۱۵ آذر ۱۴۰۰ برگزار گردید شامل سخنرانی های تخصصی، کارگاه های آموزشی، وبینار و نشست انتقال تجربه، هم اندیشی بوده و پس از همایش بازدید از مجموعه دهستان و مرکز نوآوری صنایع خلاق دانشگاه شکل گرفت.

لازم به ذکر است که نمایشگاه صنایع دستی و خوراک های محلی و بومی در حاشیه این همایش در لابی تالار فردوسی برگزار گردید و تا ۱۹ آذرماه در محل مرکز نوآوری صنایع خلاق دانشگاه ادامه خواهد داشت.

این همایش که به همت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه و همکاری امور روستایی استانداری و حمایت نهادهای مختلف دیگر برگزار گردید، و همچنین استارت پنل صنایع خلاق، افتتاح ساختمان ها و مراکز جدید فناوری دانشگاه نیز از دیگر برنامه های ویژه هفته پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان بود.