برگزاری آزمایشگاه های رشته مهندسی برق

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در نظر دارد، برخی آزمایشگاه های رشته مهندسی برق را به صورت حضوری و فشرده در تاریخ 9 لغایت 21 بهمن ماه 1400 برگزار نماید. دانشجویانی که شرایط ذیل را دارند می توانند در پیش ثبت نام انتخاب واحد حضوری آزمایشگاه های رشته مهندسی برق از تاریخ 1400/09/27 لغایت 1400/09/30 از طریق سامانه گلستان اقدام نمایند:

الف - دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند و یکی از شرایط بند «ب» و «ج» را داشته باشند.

ب- ساکن زاهدان باشند و نیازی به خوابگاه دانشجویی نداشته باشند.

ج- امکان حضور در خوابگاه دانشجویی دانشگاه را در دو هفته کامل (8 لغایت 22 بهمن) داشته باشند.

د- هر دانشجو، حداکثر می تواند 4 آزمایشگاه را با توجه به گذراندن درس موردنظر انتخاب نماید.(اولویت انتخاب نهایی با دانشکده، بر اساس دانشجویان سال بالاتر خواهد بود.)

ه- آزمایشگاهها در بازه زمانی 9 لغایت 21 بهمن ماه 1400 طبق برنامه زمان بندی، حداکثر 4 جلسه در روز برگزار خواهد شد.

و- برنامه زمان بندی دقیق، پس از ثبت نام دانشجویان و آمارگیری اعلام خواهد شد.

لیست دروس آزمایشگاهی که به صورت حضوری و فشرده در بازه زمانی 9 لغایت 21 بهمن ماه 1400 برگزار می شود:

• آزمایشگاه مدار و اندازه گیری
  • آزمایشگاه الکترونیک 1