جلسه دفاعيه رساله دكتري رشته آب و هواشناسي برگزار گرديد.

جلسه دفاع از رساله دكتري رشته آب و هواشناسي آقاي دكتر اميدرضا كفايت مطلق با عنوان«واكاي زماني- مكاني سپيدايي ايران  با بهره گيري از داده هاي دورسنجي» در تاريخ 4 دي ماه 1400 در دانشكده جغرافيا و برنامه ريزي محيطي برگزار گرديد. راهنمايي اين رساله را  دكتر محمود خسروي و دكتر سيد ابوالفضل مسعوديان و مشاوره آن را  دكتر محمد صادق كيخسروي كياني و دكتر محسن حميديان پور بر عهده داشتند. همچنين داوري اين رساله توسط دكتر تقي طاوسي، دكتر محمد دارند و دكتر مجيد منتظري و تحت نظارت نماينده محترم تحصيلات تكميلي(دكتر سيروس قنبري) انجام گرفت. اين رساله با درجه عالي ارزيابي گرديد. انتشار 5 مقاله علمي پژوهشي، برخي از دستاوردهاي اين رساله بوده است. دانشكده جغرافيا و برنامه ريزي محيطي ضمن عرض تهنيت، توفيقات روزافزون ايشان را از درگاه منان خواستار است.

فایل پیوست