جلسه مشترک حوزه اجتماعی و مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد

این جلسه در مورخه 1400/12/09 ساعت 10 صبح با حضور خانم دکتر نیکبخت مدیر مرکز مشاوره دانشگاه در حوزه اجتماعی برگزار گردید . در این جلسه ابتدا مسائل و آسیب های شایع در حوزه دانشجویی در قبل و بعد بحران کرونا و نحوه برنامه ریزی برای آگاهی بخشی به دانشجویان،  بویژه دانشجویان جدید الورود مورد بحث و  تبادل نظر قرار گرفت. در نهایت مقرر شد تا کلیه واحدهای دانشگاه که در این موضوع می توانند منشا اثر باشند با بررسی های لازم بر روی اجرای برنامه های موثر توافق نمایند و با تقسیم وظایف به اجرای نظام مند برنامه مورد توافق بصورت هم افزا بپردازند و  در ادامه ارزیابی لازم از عملکرد و تاثیر آنها داشته باشند.

دومین موضوع جلسه نحوه ارائه  خدمات مشاوره ای دانشگاه برای جامعه به منظور تحقق یکی از وظایف دانشگاه جامعه محور بود که پس از تبادل نظر مقرر شد تا مطالعه لازم جهت ایجاد مرکز انواع مشاوره روانی، شغلی، دینی، تربیتی و ... برای جامعه بیرون دانشگاه انجام گیرد. در این خصوص مقرر شد خانم دکتر نیکبخت موضوع را با گروههای علمی دانشگاهی طرح و زمینه ایجاد آن را فراهم و حوزه اجتماعی دانشگاه طرح تاسیس این مرکز را تهیه و به مسئولین مربوطه ارسال نماید و در صورت تصویب آن اقدامات اجرایی لازم را به انجام رساند .