ویژه برنامه روز بزرگداشت نظامی

این برنامه به صورت مشترک با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در تاریخ شنبه 1400/12/21، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار گردید . در ابتدا هنرمندان خوشنویس به خطاطی اشعار این شاعر نامدار پرداختند و همچنین اعضای کودک و نوجوان در کارگاه نقاشی خط با استفاده از اشعار این شاعر بزرگ به خلق اثر پرداختند.

در ادامه نشستی با حضور همه هنرمندان برگزار گردید که در این نشست میهمانان ارجمندی از جمله آقای دکتر ابراهیم نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان ،جناب آقای دکتر باقری معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، دکتر بزرگمهر از هنرمندان به نام استان، جناب دکتر مهدی جعفری مدیر فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، جناب دکتر لشکری شاعر و هنرمند بنام خوشنویس استان و جناب آقای بستانی حضور داشتند. برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله شروع و در ادامه سرود ملی و سرود کانون پخش گردید .سپس مدیر کل کانون به میهمان خوش آمد گفته و سخنانی چند پیرامون زندگی و اشعار نظامی ایراد نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر نوری سخنرانی نموده و پس از ایشان عضو کودک نظامی خوانی کردند. پخش کلیپ کارگاه خوشنویسی و خط نقاشی و شعر خوانی اشعار نظامی توسط دو عضو نوجوان از دیگر برنامه ها این نشست بود . سخنران ویژه این برنامه جناب آقای لشکری فرازهایی از زندگی و آثار این شاعر بزرگ را برای مخاطبین تشریح نمودند . آیین رونمایی از پوستر حکیم نظامی که با سخنان دکتر باقری در خصوص ویژگی های ادبی آثار نظامی همراه بود برگزار گردید و پایان بخش برنامه تقدیر از شرکت کنندگان بود که با مساعدت دانشگاه از همه هنرمندانی که در این کارگاه تولید اثر نموده بودند تقدیر و قدردانی گردید .

شایان ذکر است ، استاد پیران از اساتید بنام هنر خوشنویسی کشور نیز میهمان برنامه بودند.