بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی به مناسبت روز معلم

معلمان، انسان­هایی بزرگ و سازندگان امروز و فردای کشور و سرمایه­‌های اصلی یک ملت در مسیر بالندگی، پیشرفت و راه­یابی به فکرهای بلند عزت و اقتدار علمی محسوب می­‌شوند. جهاد علمی جوانان امروز که موجبات بیمناک شدن دشمن بدخواه و کینه ورز ایران اسلامی را فراهم ساخته را مرهون مجاهدت­‌های خستگی‌ناپذیر قشر شریف معلمان جامعه توصیف و تصریح کرده است. حافظه تاریخی ملت ایران گواهی می‌دهد عبور از عقب‌ماندگی شرم‌­آور علمی در دوران پهلوی­‌ها و قاجارها و نیل به جایگاه ممتاز و مقتدر علمی جهان در عصر جمهوری اسلامی، محصول تلاش‌های طاقت­‌فرسا و پاک معلمان شریف و رسالت­‌شناس ایران اسلامی است.

در آستانه روز ۱۲ اردیبهشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بزرگوار استاد مرتضی مطهری، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان روز معلم را به تمامی معلمان و اساتید سراسر کشور تبریک عرض می‌نماید.