پیام ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش به مناسبت عید سعید فطر

دکتر دهقان ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت

متن پیام بدین شرح است

بسم الله الرحمن الرحیم

عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت                                     صد شکر که این آمد صد حیف که آن رفت

ماه مبارک رمضان ماه طاعت و بندگی  فرصت پاکسازی روح و جسم و مظهر کنترل زیاده خواهی نفس انسان است، رمضان زیباترین جلوه ارتباط انسان با معبود باری‌تعالی و نمود روشنی از گشایش درهای رحمت به روی مومنان است.

عید فطر، تجلی یک ماه بندگی و اطاعت پروردگار متعال، عید توفیق بر طاعت و عبادت، عید توبه، تهذیب نفس و بهره مندی از  برکات ، زیبایی های معنوی ، خداجویی و خداپرستی است. عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنان در ماه پر خیر و برکت رمضان، حلول ماه شوال و عید سعید فطر را به همه مسلمانان جهان، بویژه اساتید وکارکنان دانشکده صنعت و معدن خاش، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خدای سبحان سلامت و سعادت را برای همگان آرزومندم.

محمد حسین دهقان
رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش