جلسه بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی خوابگاه‌های دانشجویی

نخستین جلسه بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی خوابگاه‌های دانشجویی در تاریخ 20/02/1401 با حضور مسئولین بخش‌های مختلف دانشگاه در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید. در این جلسه، آسیب‌های اجتماعی خوابگاه‌ها و دانشجویان مطرح و موضوع مراقبت از دانشجویان با توجه به انواع آسیب‌های موجود مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان جلسه مقرر گردید:

1- جلسات کمیته آسیب‌های اجتماعی خوابگاه‌های دانشجویی بصورت یک بار در ماه برگزار گردد.

2- تعیین رابطان فرهنگی و اجتماعی در خوابگاه‌های دانشجویی

3- چهارضلع تأثیرگذار و مرجع که عبارتند از: اساتید/دانشجویان/کارمندان/ والدین

همچنین مقرر گردید در جلسات بعد میزان تأثیرگذاری این چهار گروه بر دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته و برنامه اجرایی و منسجم برای این چهارگروه جهت صیانت و مراقبت سلامت دانشجویان تدوین گردد.

4- سند راهبردی معاونت فرهنگی و اجتماعی با توجه به اسناد بالا دستی تدوین و براساس آن تقویم سالیانه آماده و بودجه مربوطه دریافت گردد.