اطلاعیه برگزاری پیش‌رویداد نخستین رویداد ملی جغرافیا

پیش‌رویداد نخستین رویداد ملی جغرافیا، در روز شنبه مورخه هفتم خردادماه سال جاری، از ساعت 12:30-08:30 در سالن خلیج فارس دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران به منظور توانمندسازی و ترویج ادبیات تجاری سازی کسب و کارهای جغرافیایی برگزار خواهد شد.

محور اصلی پیش‌رویداد، پیرامون توانمندسازی افرادی است که ایده و طرح دارند یا داده اند؛ در این جلسه قرار است در قالب یک اموزش ۴ ساعته در مورد کم  و کیف ایده پردازی و مراحل ان اموزش‌های لازم ارایه شود.

از سوی دبیرخانه استانی، پیشنهاد شده است تا جهت مشارکت بیشتر دانشگاه‌ها و دانشجویان دیگر استان‌ها؛ تدابیر لازم برای برگزاری ترکیبی (حضوری و مجازی [وبیناری]) فراهم شود. مراتب دسترسی و نحوه شرکت، متاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد. ازاین‌رو، از اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان- دانش‌آموختگان و دیگر علاقمند دانشگاه ها خواهشمند است در تاریخ یاد شده حضور بهم‌رسانند.