پیام تبریک ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

دکتر دهقان ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش با صدور پیامی فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالان این عرصه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است

روابط عمومی هنر و علم است که درون و برون سازمان را به همه پیوند می دهد.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی  ارتباطات و روابط عمومی تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون آن در دنیای ارتباطات و یکی  از ارکان تاثیر گزار در مسیر تعالی هر سازمان است.

روابط عمومی اصلی ترین حلقه ارتباط بین مدیران ،کارکنان ، و جامعه است و توسعه اجتماعی و فرهنگ یک جامعه در گرو توزیع عادلانه اطلاعات ،روشن گری افکار عمومی است.

اینجانب فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی تلاشگران ساعی عرصه ارتباطات واطلاع رسانی بویژه مسئول روابط عمومی دانشکده صنعت و معدن خاش  تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون همگان را از درگاه ایزد متعال مسئلت می‌نمایم.

محمد حسین دهقان
رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش