مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس

مراسم آغاز سال تحصیلی و دفاع مقدس با نواختن زنگ در دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، کارکنان دانشگاه و دانشجویان در تاریخ 1403/0/7/01 در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه  برگزار گردید. در ابتدا نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، جناب آقای حجت الاسلام بامری، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با هفته وحدت و دفاع مقدس، این ایام را گرامی داشتند.

در ادامه دکتر حیدری نسب از اساتید آزاده و جانباز جنگ تحمیلی ضمن بیان گوشه‌هایی از حماسه دفاع مقدس به ایراد سخن پرداخت. در خاتمه دکتر مهدی شهرکی سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک این ایام، از آمادگی کامل دانشگاه جهت بازگشایی و شروع تحصیل دانشجویان خبر دادند. همچنین زنگ آغاز سال تحصیلی در دانشگاه نواخته شد.