اولین مسابقه ملی طراحی منظر و فضای سبز دانشجویی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی مهندسی فضای سبز دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، اتحادیه کشوری علوم باغبانی، مهندسی فضای سبز و گیاهان دارویی، شهرداری شهر زاهدان، انجمن متخصصان فضای سبز و منظر ایران ( ISLP ) و اساتید مجرب حرفه ای، اولین دوره مسابقه ملی طراحی منظر و فضای سبز دانشجویی را با محوریت طراحی منظرهای شهری زاهدان از 25 لغایت 27 بهمن ماه 1396 برگزار می نماید.

هدف از برگزاری این رویداد ایجاد انگیزه و رغبت در بین دانشجویان و گسترش ارتباط سازنده بین نهاد های اجرایی و دانشجویی است. کمک به گسترش اشتغال زایی در زمینه ی طراحی فضاهای سبز و در نهایت بکارگیری آثار خلاقانه ی آنان در محیط های شهری از دیگر اهداف این رویداد است.