برگزاری جلسات دفاع رساله دکتری (مهندسی شیمی)

• سرکارخانم نفیسه جیرفتی دانشجوی دکتری مهندسی شیمی روزسه شنبه 97/7/24  ساعت 11 صبح در محل سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری از رساله دکتری خود با عنوان" ساخت داربست های رگی با قطر کوچک توسط میکرو/نانو الیاف مرکب" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترداود محبی کلهری، دکترعبدالرضا صمیمی و اساتید داور آقایان دکترعلی نعمت اله زاده، دکتر محمدخرم، دکتر حسین معین خواه ودکترمرتضی زیودار می باشند.

• سرکارخانم راضیه بیگمرادی دانشجوی دکتری مهندسی شیمی روزچهارشنبه 97/7/25  ساعت 8:30 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205 از رساله دکتری خود با عنوان" مطالعه برروی ساخت یک غشای لایه نازک مرکب شامل نانو لوله های کربنی ردیف شده به روش زیرسازی الکترو هیدرودینامیکی برای کاربرد در تصفیه آب" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترعبدالرضا صمیمی ، دکترداود محبی کلهری و اساتید داور سرکار خانم دکتر سهیلا شکراله زاده و آقایان دکتر تورج محمدی، دکتر مسعود شایسته و دکترمرتضی زیودار می باشند.

• سرکارخانم مریم مزارعی ستوده دانشجوی دکتری مهندسی شیمی روزچهارشنبه  97/7/25  ساعت 13:30 در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205 از رساله دکتری خود با عنوان" مطالعه CFDپدیده های انتقال در برجهای تقطیر واکنش به منظور طراحی بهینه" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترمرتضی زیودار، دکتررهبررحیمی و اساتید داور آقایان دکترجعفرصادقی، دکتر داود محبی کلهری ،دکتر امیر صرافی ودکتر مسعود حق شناس می باشند.

• سرکارخانم وجیهه یوسفی دانشجوی دکتری مهندسی شیمی روزچهارشنبه 97/7/25  ساعت16:30عصر در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205 از رساله دکتری خود با عنوان" پیل سوختی میکروبی سرامیکی با پوشش نانوکامپوزیت پلیمر/خاک رس" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترداود محبی کلهری، دکترعبدالرضا صمیمی و اساتید داور  آقایان دکتر محمدخرم، دکتر رهبررحیمی، دکتر جعفرصادقی و دکترمیثم نوروزی فر می باشند.