دبیران مناطق دانشگاهی کشور در هفتاد و ششمین نشست معاونان دانشجویی سازمان امور دانشجویی، به بیان دغدغه ها و پیشنهادات خود در حوزه مربوطه پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مشروح سخنان دبیران مناطق به طور خلاصه به شرح زیر است:
دکتر رضاییان دبیر منطقه یک بیان کرد: یکی از مسائل دانشگاه عدم تناسب وظایف مراکز مشاوره و زندگی با اهدافی که مشخص شده است. از جمله مسائلی که نیاز به برطرف شدن دارد، تعریف و تکمیل و به روزرسانی چارت سازمانی مرکز مشاوره است. با ایجاد فضاهای ورزشی نوین و شاد در دانشگاه میتوان امید و تندرستی را در جوانان زنده کرد.
دکتر علی اکبر ایزدی فرد دبیر منطقه دو گفت: تاخیر و اعلام دیر هنگام قبولی های کنکور سراسری توسط سازمان سنجش، باعث ایجاد مشکلات آموزشی در دانشگاه ها شده که باید این مورد را برطرف کنند.
دکتر موسی رضایی دبیر منطقه سه تصریح کرد: وجود مشکلات مالی برای پیشبرد امور دانشجویان از جمله وعده های غذایی ، گاهی باعث لغو کلاسهای حضوری و برگزاری مجازی میشود.
دکتر مهدی صدیقی دبیر منطقه چهار اظهار داشت: اهمیت استقلال مالی امور دانشجویی بیش از قبل احساس میشود و این معاونت باید ابزار مناسب و هوشمندی جهت پاسخگویی به دانشجویان داشته باشد.
دکتر جعفر معصومپور دبیر منطقه پنج خاطر نشان کرد:یکی از مشکلات ما در غرب کشور بحث حمل و نقل دانشجویان و سرویس ایاب و ذهاب آنها است که میطلبد دانشگاه و وزارتخانه تفاهمنامهای را در این خصوص عقد کرده تا از ظرفیت وسایل نقلیه دیگر ارگانها، استفاده شود.
دکتر بهمن زینعلی دبیر منطقه شش ابراز داشت: اصلیترین چالش اکثر دانشگاهها، بحث تغذیه و منابع مورد نیاز برای تغذیه دانشجویان میباشد. زیرا همین امر وقت و تمرکز زیادی را از امور دانشجویی گرفته است.
دکتر علی اصغر چالمه دبیر منطقه هفت بیان کرد: اجاره بهای مسکن در برخی شهرها مثل شیراز بسیار بالاست و دانشجو توان اجاره و رهن یک خانه را ندارد و وامهای دانشجویی کفاف نمیدهد. میطلبد مبلغ تسهیلات افزایش پیدا کند و فرایند تکمیل خوابگاههای نیمه کاره با سرعت بیشتری پیش رود.
دکتر اسماعیل شریفیان دبیر منطقه هشت گفت: اگر میخواهیم برای دانشجویان کاری انجام دهیم، ابتدا باید آنها را به خوبی بشناسیم و درکشان کنیم. با اجرای دستورالعملهایی که از بالا ابلاغ میشود و امور دانشجویی مجبور به انجام آن میشود، اتفاق خوب و مطلوبی نمی افتد.
دکتر رسول شادنیا دبیر منطقه نه تصریح کرد: درس مهارتهای زندگی برای دانشجویان عصر حاضر امری لازم و ضروری است که به آن نیاز دارند و میطلبه آن را در واحدهای درسی قرار دهیم. همچنین برخی از دانشگاهها برای تامین هزینههای مورد نیاز خود به جذب دانشجویان بینالملل روی آوردهاند که این امر به کاهش کیفیت سطح علمی دانشجویان آن دانشگاه منجر شده است.
دکتر بهبهانی دبیر منطقه ده ابراز داشت: اگر قرار است برنامه ما انگیزه و نشاط دانشجویان باشد، ابتدا باید انگیزه و نشاط مسئولین متولی این کار برطرف شود. چه از حیث انگیزه کاری و سختی کار و چه از حیث حقوق و مزایا