مدیرکل مرکز مشاوره امور دانشجویی در خصوص استانداردهای مراکز مشاوره و سلامت گفت: برای هر سیصد نفر دانشجو، نیازمند یک مشاور مرتبط هستیم که در حال حاضر یک هشتم این نیاز برآورده شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر حسن آبادی مدیر مرکز مشاوره و درمان سازمان امور دانشجویی کشور در هفتاد و ششمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی، تامین سلامت جامعه بر عهده دولت است و همچنین بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در سیاست های کلی سلامت، تاکید بر تحقق سلامت همه جانبه جز اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی است. از این رو دولت موظف و مکلف است که سلامت، به ویژه سلامت جوانان را تامین کند.
وی خاطر نشان کرد: ایام کرونا باعث شیوع بیماریهای روانشناختی در بین خیلی از جوانان و نوجوانان شد. یکی از بحرانهایی که دربرگیرنده برخی از دانشجویان است، بحران اعتیاد به مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی است که همین امر باعث کاهش ذات و ولد و پیری جمعیت میشود. فراهم آوری برنامههای شاد و ورزشی میتواند این بحران را تا حدی کنترل کند.
دکتر حسن آبادی افزود: یکی از بحرانهایی که مربوط به آینده دانشجو است، اضطراب و افسردگی های ناشی از عدم اشتغال و شرایط نامطلوب کار در کشور میباشد که باید این قضیه برای دانشجو روشن شود و اساتید محترم تبیین کنند و دستاوردهای دیگر دانشجویان نخبه را ببینند و امید خود را از دست ندهند.
وی در خصوص استانداردهای مراکز مشاوره و سلامت گفت: برای هر سیصد نفر دانشجو، نیازمند یک مشاور مرتبط هستیم که در حال حاضر یک هشتم این نیاز برآورده شده است.
دکترحسن آبادی ابراز داشت: مراکز مشاوره در دانشگاهها نیازمند حضور مشاور تمام وقت است تا بتواند به خوبی نقش خود را برای دانشجو ایفا کند.
وی در پایان بیان کرد: معمولاً بحرانهای دانشجو از زمانی شروع میشود که او از دانشگاه فارغ التحصیل میشود به همین منظور میبایست با اداره استخدامی، تفاهمنامه ای مبنی بر استفاده از ظرفیت های این دانشجویان عقد شود.