دکتر امامعلی پور ابراز داشت: دانشگاه نباید به رستوران داری و هتل داری تبدیل شوند زیرا از آموزش دانشجو غافل خواهد شد؛ طرح سلف مکمل را باید به پیمانکار سپرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر امامعلی پور مدیر کل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان کشور در هفتاد و ششمین نشست معاون دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در ارائه طرح نوین تغذیه گفت: برای پیاده سازی طرح آزمایشی سلف مکمل در دانشگاهها جلسات متعددی با هیئت رئیسه دانشگاهها گذاشته شده و تاکنون ۱۲ دانشگاه به عنوان پایلوت قرار است این طرح را اجرا کنند.
وی افزود: در آینده نزدیک دیگر دانشگاهها نیز به این طرح میپیوندند و از تجربه های موفق دیگر دانشگاههایی که این طرح را اجرا کردهاند، استفاده خواهند کرد.
دکتر امامعلی پور بیان کرد: در برخی از دانشگاهها فقط حدود ۵ تا ۱۰ درصد از دانشجویان از سلف مکمل استفاده میکنند که این آمار قابل تکیه نیست و نیازمند جدیت بیشتر و تشویق دانشجویان در این خصوص است.
وی خاطرنشان کرد: در طرح سلف مکمل بخشی از مبلغ را به عنوان یارانه غذایی برای دانشجویان در دانشگاهها در نظر گرفتهایم تا کمکی برای رفاه حال دانشجویان باشد.
دکتر امام علیپور اظهار داشت: به حمدالله این دولت و وزیر محترم علوم و تحقیقات پیگیر و پای کار این جریان هستند و برای بهبود شرایط دانشگاهها برنامههای ویژهای در دستور کار دولت قرار گرفته است.
وی ابراز داشت: دانشگاه ها نباید به رستوران داری و هتل داری تبدیل شوند، زیرا از آموزش دانشجو غافل خواهند شد؛ بهترین حالت آن است که طرح سلف مکمل را به پیمانکار سپرد و پیمانکار را به عنوان شخصی بنگریم که برای کمک به دانشگاه آمده است و می تواند باری را از دوش دانشگاه بردارد.