(آرشیو سال 1396)

دیدار ریاست دانشگاه با تنی چند از حماسه سازان دفاع مقدس

دیدار صمیمانه ریاست و مسئولان دانشگاه با سه تن از آزادگان و حماسه سازان دفاع مقدس در شامگاه شنبه 25 شهریور ماه انجام گرفت.
هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم گشایش هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید، شامگاه روز جمعه 31 شهریورماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
اولین نشست کمیته پژوهشی کنگره ملی شهدای استان

نخستین نشست کمیته پژوهشی کنگره ملی شهدای استان بعدازظهر روز سه‌شنبه 21 شهریورماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.

دسترسی آنلاین به پایگاه Science Direct

به اطلاع اعضا محترم هیئت علمی و دانشجویان محترم می رساند دسترسی آنلاین به پایگاه ساینس دایرکت از اول سال 2015 برقرار شده و هم اکنون کلیه کاربران بدون محدودیت می توانند مقالات خود را مستقیما از طریق پایگاه فوق دانلود نمایند.
ايجاد رشته مهندسي مكانيك-طراحي كاربردى در دانشگاه سيستان بلوچستان

رشته مهندسي مكانيك-طراحي كاربردى (گرايش مكاترونيك) در مقطع دكترى راه‌اندازی شد.
دیدار صمیمی رییس دانشگاه با کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه

به مناسبت فرارسیدن روز کارمند دکتر بندانی با کارکنان برخی از واحدهای مختلف دیدار نمود.
برگزاری چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور هم‌زمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.
بازديد هیات اعزامی دانشگاه الزهرا (س) تهران از آزمایشگاه ها و فضاهاى آموزشي دانشگاه سيستان و بلوچستان

رئیس مرکز کارآفرینی، رئیس ارتباط صنعت، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه الزهرا (س) و هیئت همراه روز شنبه ٢٨ مرداد ٩٦ از دانشگاه بازديد نمودند.
صفحه 48 از 51ابتدا   قبلی   42  43  44  45  46  47  [48]  49  50  51  بعدی   انتها