زمانبندی و مدارک ثبت نام حضوری و غیرحضوری

بازه زمانی ثبت نام الکترونیکی براي مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد از روز یکشنبه مورخ 1401/06/13 الی روز چهارشنبه مورخ 1401/06/16 بر اساس جدول زمان بندی  زير می‌باشد:

جدول زمانبندی ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طريق سامانه گلستان

تاریخ

به ترتیب حرف اول نام خانوادگی

1401/06/13

الف ب پ ت ث ح ج

1401/06/14

ح خ د ذ ر ز ژ س ش

1401/06/15

ص ض ط ظ ع غ ف ق ک

1401/06/16

گ ل م ن و ه ی

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام غيرحضوری:

• تکمیل و بارگذاری تمامی فرم های مشخص شده در سامانه گلستان در زمان ثبت نام.
  • عكس جديد
  • تصویر تمام صفحات شناسنامه دانشجو
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر مدرک نظام وظیفه

دانشجویان آقای مشمول باید با مراجعه به درگاه خدمات پلیس 10+ در  آدرس https://services.epolice.ir درخواست خود را ثبت نماید و رسید ثبت درخواست خود را در سامانه گلستان بارگذاری نماید. (جهت ورود به درگاه مذکور از گزینه فراموشی کلمه عبور استفاده شود.)

• تصویر مدرك کارشناسی

(آن دسته از مدارک دانشنامه که فاقد درج معدل می باشد می بایست فرم ذیل اطلاعیه اعلام قبولی سازمان سنجش را که به تایید دانشگاه محل تحصیل رسیده، به همراه ریز نمرات خود بارگذاری نمایند.)

تبصره 1: پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون، دانشجوي سال آخر مقطع كارشناسي بوده‌اند، مي‌بايست حداکثر تا تاریخ 1400/6/31 فارغ التحصیل شده باشند. در غیر این صورت وفق مقررات امکان ادامه تحصیل آنها وجود نخواهد داشت.

تبصره 2: دانشجویان سال آخر می بایست "فرم مخصوص میانگین تعداد واحدهای گذرانده" را نیز بارگذاری نمایند.

این فرم باید توسط معاون آموزشی دانشگاه و یا موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي مقطع كارشناسي‌ امضا، مهر و ثبت گردد. به دانشجویان سال آخر موکدا توصیه می گردد نسبت به پیگیری دریافت اصل گواهینامه موقت یا دانشنامه مدرک تحصیلی قبلی خود به طور عاجل اقدام نمایند. چنانچه حداکثر پس از یک ماه از شروع ترم تحصیلی نسبت به ارائه و درج آن در پرونده اقدام نگردد وفق مقررات از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری به عمل خواهد آمد.

" فرم معدل برای دانشجویان سال آخر (مطابق فرم دفترچه سازمان سنجش) که در سامانه بارگذاری نموده اند. ("فرم مخصوص معدل" در صفحه 78 "دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد موجود می باشد)

• تصویر موافقت کتبی برای شاغلین ادارات دولتی و دبیران آموزش و پرورش (فرم تعهد و فرم 502).
  • تصویر معرفي‌نامه رسمي مبني بر واجد شرايط بودن براي استفاده از امتياز ويژه مربيان "رسمي- قطعي" و يا "رسمي- آزمايشي" دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.

تذكر مهم: تمامی دانشجویان لازم است پیگیر دریافت پاسخ تاییدیه تحصیلی خود در حین تحصیل، پس از مکاتبه دانشگاه باشند؛ در غیر این صورت امکان فراغت از تحصیل شدن دانشجو و صدور مدرک امکانپذیر نخواهد بود.