رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان حائز کسب رتبه برتر شد

رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان، احسان نامدار جویمی در جشنواره پایان نامه های برتر، حائز کسب رتبه برتر شد.
پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، حکیمه واعظی در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.
رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، مهدی دهمرده پهلوان در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

اطلاعيه مهم شرکت در امتحانات الکترونیک پایان ترم دانشگاه سیستان و بلوچستان

اساتيد و دانشجويان گرامي جهت پيشگيري بروز مشکل در زمان امتحان، امتحانات مطابق برنامه زير از ساعت 7:30 الي 19:30 توزيع شده است.  ساعات امتحاني هر درس در سامانه گلستان نيز اصلاح شده است با گرفتن گزارش 78 و يا 428 در سامانه آ...
 بازدید معاون علم و فناوری ریاست جمهوری از مجتمع فنآوری و نوآوری

دکتر سورنا ستاری معاون علم و فناوری ریاست جمهوری به همراه هیات همراه از مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان روز سه شنبه ۳ تیر ماه ۹۹ بازدید کرد.
 کارگاه ماسک N95 در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور کارگاه ماسک N95 با ظرفیت تولید روزانه ۱۰۰۰ ماسک در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌تواند سمبل پیشرفت علمی باشد

حسن میرزا بزرگ رئيس امور آموزش عالي، تحقيقات و فناوري سازمان برنامه و بودجه كشور  برای نخستین بار از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید ‌کرد.
رصد آخرین خورشید گرفتگی قرن در دانشگاه سیستان وبلوچستان (گزارش تصویری)

رصد آخرین خورشید گرفتگی قرن پیش از ظهر امروز یکشنبه یکم تیرماه 99 در دانشگاه سیستان وبلوچستان انجام گرفت.
برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کرسی ترویجی تحت عنوان  «نقدی بر رویکرد جایگزینی در مجازات های اجتماع محور در نظام عدالت کیفری ایران» در مورخ 99/3/31 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

ساعت و زمان برگزاری آزمون ورودی دبیرستان های دانشگاه

این آزمون در روز جمعه 3 مرداد ماه 1399 در ساعت 15:30 برگزار خواهد شد.
صفحه 1 از 201ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها