اخبار دانشگاه

برگزاری كرسي ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

كرسي ترویجی تحت عنوان: «نگاهی نو به بازار بین المللی ایران در عصر قاجاریه» در مورخ 96/12/7 در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
مراسم تجلیل از دانشجوی رتبه اول کشوری در آزمون کارشناسی ارشد زبان وادبیات عرب

مراسم تجلیل از آقای احمد عارفی دانشجوی رتبه اول کشوری در آزمون کارشناسی ارشد زبان وادبیات عرب سال 96 در روز چهارشنبه 96/12/2 برگزارشد.
انعقاد تفاهم نامه همكارى دانشگاه های کی یف و نیکوزیا با دانشگاه سیستان و بلوچستان

هيئتي در معیت رييس دانشگاه سيستان و بلوچستان جهت امضاى تفاهم نامه همكارى در روز ١٨ بهمن ماه ٩٦ جهت انعقاد دو تفاهم نامه همکاری عازم کشورهای قبرس و اوکراین شدند.
افتتاحیه اولین کمپ مقدماتی برنامه نویسی فول استک

مراسم افتتاحیه اولین کمپ برنامه نویسی فول استک روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ۹۶ در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد .
نشست مشورتی اردوی راهیان نور با حضور نمایندگان دانشگاه های استان

گردهمایی روسا و مسئولان فرهنگی دانشگاه های استان در زمینه برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان دانشگاه های استان شامگاه روز دوشنبه 30 بهمن ماه 96 در سالن کنفراس سازمان مرکزی برگزارشد.
اولین مسابقه ملی دانشجویی طراحی منظر و فضای سبز در دانشگاه

اولین دوره مسابقه ملی دانشجویی طراحی منظر و فضای سبز با محوریت طراحی منظرهای شهری زاهدان از 25 لغایت 27 بهمن‌ماه 96 به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
برگزاری كرسي ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

كرسي ترویجی تحت عنوان «نقد ترجمه دکتر حداد عادل از قرآن کریم» در مورخ96/11/23در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
ایجاد «مرکز تحقیقات و موزه سنگ، کانی و گوهر» در دانشگاه

مرکز تحقیقات و موزه سنگ، کانی و گوهر در دانشگاه سیستان و بلوچستان ایجاد می شود.
حضور دانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان در راهپیمایی 22 بهمن

دانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان هم پای سایر مردم شریف استان در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن شرکت نمودند.(تصویری)
دعوت از کلیه ی دانشگاهیان جهت شرکت در راهپیمایی 22 بهمن

بدینوسیله به اطلاع تمامی دانشگاهیان ارجمند می رساند راهپیمایی با شکوه و مردمی 22 بهمن همچون سالهای گذشته با حضور مردم همیشه در صحنه برگزار می شود.
صفحه 129 از 144ابتدا   قبلی   124  125  126  127  128  [129]  130  131  132  133  بعدی   انتها