اخبار دانشگاه

نشست نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران امور اداری دانشگاه های منطقه 8 کشور صبح روز چهارشنبه 6 دی ماه 96 در سالن کنفرانش سازمان مرکزی برگزارشد.
مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه، شامگاه روز سه شنبه پنجم آبان ماه 96 در مهمانسرای دانشگاه برگزار شد.
تهیه میکروسفرهای Microspheres پلیمری به عنوان الکترو کاتالیزور در دانشگاه سیستان وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی، آقای مهدی شه بخش دانشجوی دکتری شیمی تجزیه از گروه تحقیقاتی دکتر میثم نوروزی فر، برای اولین بار موفق به تولید میکروسفرهای پلیمری ، پلی (دوپامین کینون کروم (III) کمپلکس ) به عنوان الکترو کاتالیزور در فرآیند الک...
نخستین کرسی رشد با عنوان «فلسفه فلسفه اسلامی» در دانشگاه سیستان و بلوچستان

نخستین کرسی رشد تحت عنوان «فلسفه فلسفه اسلامی» با ارائه صاحب نظریه حجه الاسلام دکتر عبدالحسین خسرو پناه صبح روز دوشنبه چهارم دی ماه 96 در تالار ملاصدرا برگزار شد.
نشست صمیمی هیات ‌رئیسه دانشگاه با دانشجویان

نشست هیات ‌رئیسه دانشگاه شامگاه روز چهارشنبه 29 آذرماه در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.
برگزاری  مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه

برگزاری مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه

مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه در روز پنج شنبه 30 آذر ماه 96 در تالار ملاصدرا برگزارشد.
درخواست همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه اقراء پاکستان با دانشگاه های ایران

دانشگاه اقراء پاکستان تمایل همکاری خود را با دانشگاه های ایران در زمینه تبادل استاد و دانشجو اعلام نمود.
مراسم تودیع و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه

مراسم تودیع و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ظهر روز چهارشنبه 22 آذرماه 96 در تالار امام رضا (ع) برگزارشد.
تقدیر رییس دانشگاه از تیم های مدال آور ورزشی

طی مراسمی با حضور رییس دانشگاه، از تیمهای منتخب مسابقات ورزشی دانشگاه تقدیر و قدردانی شد.
برگزاری کارگاه بررسی پتانسیل های سرمایه گذاری در حوزه گیاهان دارویی در مناطق روستایی

کارگاه بررسی پتانسیل های سرمایه گذاری در حوزه گیاهان دارویی در مناطق روستایی در روز چهارشنبه 22 آذرماه 96 برگزارشد.
صفحه 132 از 144ابتدا   قبلی   127  128  129  130  131  [132]  133  134  135  136  بعدی   انتها