اخبار دانشگاه

اجرای خط اختصاصی آبیاری فضای سبز با پساب

خط اختصاصی آبیاری فضای سبز با پساب در فاز اجرایی قرار گرفت
حضور اساتید در مراسم محوری میهمانی لاله‌ها در گلزار شهدای زاهدان

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه با حضور در مزار شهیدان در مراسم میهمانی لاله‌ها شرکت نمودند.
دیدار ریاست دانشگاه با خانواده معظم شهدا و تکریم فرزندان شهیدان

مراسم دیدار با خانواده شهدا و تکریم خانواده و فرزندان شهیدان سرافراز ابراهیم‌زاده و شیخ حسینی توسط ریاست دانشگاه، با همراهی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی دانشگاه و هیئت همراه انجام شد.
کسب رتبه علمی الف نشریه مخاطرات محیط طبیعی در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی مخاطرات محیط طبیعی از رتبه ب به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.
اختتامیه دومین دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی،سیاسی و اجتماعی دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان

مراسم اختتامیه دومین دوره توانمند سازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه های استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در دانشکده صنعت و معدن خاش

همزمان با هفته دفاع مقدس مراسم افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس در دانشکده صنعت و معدن خاش برگزار شد.
گزارش پیشرفت پروژه های عمرانی دانشگاه در بخش توسعه فضا های آموزشی و خوابگاهی

روند پروژه های عمرانی دانشگاه با تکمیل بلوک میانی مجتمع علوم انسانی و بلوکF دانشکده علوم پایه تسریع شد
نواختن زنگ شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس

همزمان با شروع سال تحصیلی جدید زنگ ایثار و شهادت در هفته دفاع مقدس در جوار آرامگاه شهید گمنام نواخته شد
نشست صمیمانه سخنگوی دولت با دانشجویان مراکز دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان

نشست صمیمانه دانشجویان موثر انقلابی و منتخبین تشکل‌های فعال(طرح حامیم ۲) مراکز دانشگاهی استان سیستان وبلوچستان با دکتر بهادری جهرمی سخنگوی دولت برگزار شد.
با حکم وزیر راه و شهرسازی عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان عضو اصلی شورای انتظامی نظام مهندسی ساختمان منصوب شد.

دکتر مهدی اژدری مقدم استاد گروه آموزشی مهندسی عمران دانشگاه به عنوان عضو اصلی شورای انتظامی نظام مهندسی ساختمان منصوب شد.
صفحه 20 از 144ابتدا   قبلی   15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  بعدی   انتها