اخبار دانشگاه

جلسه کارشناسی در حوزه بهداشت و مقابله با ویروس کرونا برگزار شد

جلسه کارشناسی در حوزه بهداشت و مقابله با ویروس کرونا در روز شنبه 10 اسفندماه 98 تشکیل و تصمیمات مهمی اتحاد گردید.
 قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

کلاس‌های آموزشی و کمک آموزشی تا پایان سال جاری به صورت مجازی و برای مدت سه هفته آموزشی (برطبق سیلابس) برگزار می‌گردد
پیرو جلسه فوق‌العاده ستاد پدافند غیرعامل استان سیستان و بلوچستان، جلسه هماهنگی اقدامات پیشگیرانه در دانشگاه تشکیل گردید.

اقدامات انجام شده به منظور پيشگيرى از شيوع كرونا ويروس در دانشگاه سيستان وبلوچستان

در پى شيوع كرونا ويروس در كشور ولزوم پيشگيرى از گسترش اين ويروس ، اقداماتى از سوى مسئولان دانشگاه انجام وپيگيرى گرديد كه در طول هفته جارى در محدوده اماكن و فضاهاى آموزشى دانشگاه اجراء شد.
نشست مشورتى مسئولان دانشگاه به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برگزارشد

نشست مشورتى مسئولان دانشگاه به‌منظور اتخاذ تصميمات پيشگيرانه از شيوع ويروس كرونا، صبح روز شنبه سوم اسفندماه ٩٨ در محل سالن كنفرانس حوزه رياست برگزار شد.
مرکز خانواده پایدار دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

مرکز خانواده پایدار دانشگاه در چهار حوزه آموزش، مشاوره، همسان گزینی و تسهیلات با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحی، مسئول ستاد ازدواج دانشجویی کشور افتتاح شد.
کارگاه آموزشی سرپرست خوابگاه موفق برگزار شد

کارگاه آموزشی سرپرست خوابگاه موفق و اهمیت شغل سرپرستی خوابگاه در روز چهارشنبه 30 بهمن‌ماه و در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
آئین تکریم و معارفه مسئول سازمان بسیج اساتید استان برگزار شد

آئین تکریم و معارفه مسئول سازمان بسیج اساتید استان سیستان و بلوچستان پیش از ظهر امروز (دوشنبه) 28 بهمن‌ماه 98 با حضور جمعی از دانشگاهیان در تالار معراج برگزار شد.
 مراسم گرامیداشت روز زن و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد

مراسم گراميداشت روز زن و تجليل از مقام والاى زنان دانشگاه ظهر روز شنبه ٢٦بهمن ماه ٩٨، در محل تالار ملاصدراى دانشگاه برگزار شد
اولین دانشجوی دکتری مهندسی برق، قدرت فارغ التحصیل شد

اولین فارغ التحصیل دکتری مهندسی برق ،قدرت از موضوع رساله خود دفاع کرد.
صفحه 88 از 144ابتدا   قبلی   83  84  85  86  87  [88]  89  90  91  92  بعدی   انتها