اخبار دانشگاه

انا لله وانا الیه راجعون / اولین رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان پس از انقلاب اسلامی درگذشت

پروفسور امیر گمشادزهی اولین رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در آمریکا درگذشت.
جشنواره کسب‌ وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی توسط دکتر رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد

جشنواره کسب‌ وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی پیش از ظهر امروز هم‌زمان با افتتاحیه کافه نوآوری در محل مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه توسط دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد.
مدیر سرمایه‌گذاری و امور مشارکت صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه بازدید کرد

مدیر سرمایه‌گذاری و امورمشارکت صندوق رفاه دانشجویان، هفته گذشته از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمود.
رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در «جشنواره خیام» حائز رتبه برتر شد

پایان‌نامه دانشجوی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه به‌عنوان اثر برتر جشنواره پایان‌نامه‌های برتر (جایزه ویژه خیام) معرفی شد.
گرامیداشت اربعین حسینی هم‌زمان با سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) هم‌زمان با سالگرد تدفین شهید گمنام در مسجد قائم این دانشگاه برگزار شد.
آئین عزاداری و سوگواری اربعین حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) در دانشگاه برگزار شد

مراسم عزاداری اربعین امام حسین (ع) صبح امروز (چهارشنبه) در محل مسجد سازمان مرکزی برگزار شد.
بازدید هیات رئیسه دانشگاه از ستاد خدمات رسانی زائرین پاکستانی واقع در پایانه مرزی میرجاوه انجام شد

بازدید دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه به همراه تنی چند از اعضای هیات رئیسه از ستاد خدمات رسانی زائرین پاکستانی واقع در پایانه مرزی میرجاوه بعد از ظهر روز دوشنبه صورت پذیرفت.
 نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان دانشکده هنر با حضور رئیس دانشگاه افتتاح شد

نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان صنایع‌دستی و فرش در گالری هنر واقع در فن بازار دانشگاه پیش از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد.
نشست عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه‌ی معارفه‌ی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه با دکتر گنجی عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز پنج‌شنبه مورخ ۹۸/۷/۱۸ در تالار معراج برگزار شد.

دکتر گنجی مدیر عامل موسسه خردورزان ملل و عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید کرد.
صفحه 98 از 144ابتدا   قبلی   93  94  95  96  97  [98]  99  100  101  102  بعدی   انتها