عمومی

برنامه امتحانات پایان ترم دروس عمومی نیمسال 3991

جهت مشاهده برنامه امتحانات پایان ترم دروس عمومی نیمسال 3991 فایل پیوست را ملاحظه نمایید.
برگزاری جلسات دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

جناب آقای "آرش نادری" دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش سازه روز دوشنبه 99/11/20 ساعت 4 عصر در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 از رساله دکتری خود با عنوان " عیب یابی سازه های خرپایی مبتنی برمعینی و نامعینی سازه ها" د...
معرفی یک جلد کتابچه تحت عنوان « من مادرم همه بچه های ایران فرزند من »

معرفی یک جلدکتابچه از پویش سراسری درحال اجرا درکشور تحت عنوان پویش ملی «من مادرم همه بچه های ایران فرزندمن » جهت آشنایی با فرهنگسازی در حوزه مدرسه سازی در بین آحادجامعه و فرهنگیان عزیز تقدیم حضور می گردد.
برگزاری مراسم بزرگداشت و تجلیل از آیت‌الله مصباح یزدی

مراسم بزرگداشت و تجلیل از عالم فرهیخته آیت‌الله مصباح یزدی با حضور روسای دانشگاه‌های استان، معاونین فرهنگی، مسؤلین نهادهای رهبری، دبیران هم اندیشی و مسوءلین بسیج اساتید استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

در خصوص مشروطی دانشجو در نیمسال اول سالتحصیلی 1400-1399

در خصوص مشروطی دانشجو در نیمسال اول سالتحصیلیی 1400-1399

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه بوعلی سینا برای سال تحصیلی 1401-1400

مسابقات آنلاین اسکات به کمک دیوار ویژه دانشجویان دختر

یادواره شهیدان سپهبد قاسم سلیمانی و دکتر محسن فخری زاده
بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مؤسسه غیردولتی/ غیرانتفاعی پرتو زاهدان

هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه مورخ 99/10/17 از مؤسسه غیردولتی/ غیرانتفاعی پرتو زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوطه و هیأت استانی ابلاغ می‌شود.
بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مؤسسه غیردولتی/ غیرانتفاعی تفتان زاهدان

هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه مورخ 99/10/17 ازمؤسسه غیردولتی/ غیرانتفاعی تفتان زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوطه و هیأت استانی ابلاغ می‌شود.
بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مؤسسه غیردولتی/ غیرانتفاعی هاتف زاهدان

هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه مورخ 99/10/17 ازمؤسسه غیردولتی/ غیرانتفاعی هاتف زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوطه و هیأت استانی ابلاغ می‌شود.
صفحه 346 از 604ابتدا   قبلی   341  342  343  344  345  [346]  347  348  349  350  بعدی   انتها