عمومی

برگزاری کارگاه اموزشی رنگرزی طبیعی مقارن با اغاز هفته پژوهش

در راستای اجرای برنامه های اموزشی و پژوهشی دانشکده هنر و معماری به مناسبت هفته پژوهش کارگاه اموزش مجازی رنگرزی طبیعی برگزار میشود.
برگزاری کارگاه های اموزشی و پژوهشی دانشکده هنر و معماری به مناسبت هفته پژوهش

برگزاری کارگاه اموزشی تاپستری به مناسبت اولین روز از هفته پژوهش. مدرس:مرضیه رضایی عضو هیات علمی گروه فرش دانشکده هنر و معماری زمان:15 اذر ماه ساعت 17 الی 19 لینک کارگاه:http//webinar2.usb.ac.ir/art
به مناسبت هفته پژوهش پژوهشکده علوم باستان شناسی برگزار می کند

در طی روزهای 20 و 21 آذر 99 و به مناسبت هفته پژوهش دو اتفاق مهم بین المللی به صورت مجازی توسط پژوهشکده علوم باستان شناسی برگزار می شود.
کارگاه ضرورت و نقش نهادمند مردمی در کارآفرینی اجتماعی

ضرورت و نقش نهادمند مردمی در کارآفرینی اجتماعی
هفته پژوهش و فناوری امسال در راستای شعار جهش تولید از ۲۲ آذرماه آغاز می‌شود

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: هفته پژوهش و فناوری امسال از ۲۲ الی ۲۷ آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
انتصاب دکتر رضایی به عنوان رییس دانشگاه معین استان

وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر غلامرضا رضایی را به عنوان رییس دانشگاه معین استان منصوب کرد.
پيام تسليت هیئت‌رئیسه دانشكده مهندسي شهید نیکبخت در پي شهادت مظلومانه دكتر محسن فخری‌زاده

شهادت مظلومانه دانشمند برجسته و پژوهشگر فرهيخته، دكتر محسن فخري‌زاده، اندوهي تلخ بر دل‌هاي ما نهاد. بر خود لازم مي‌دانيم اين ضايعه غم‌انگيز و مصيبت جبران‌ناپذير را به جامعه دانشگاهيان تسليت عرض كنيم. روحش شاد و راهش پر رهرو باد. ...
صفحه 359 از 604ابتدا   قبلی   354  355  356  357  358  [359]  360  361  362  363  بعدی   انتها