برگزاری جلسات دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

• آقای علی فضل عزیزی ناصرآباد دانشجوی  دکتری مهندسی عمران روزچهار شنبه 97/12/8  ساعت 14عصر در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" معرفی سیستم پیشنهادی سازه فلزی پیش ساخته BBCC" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترمحمدرضاقاسمی و دکترناصرشابختی و اساتید داور دکترمحمدرضاسهرابی ، دکترمحمودمیری و دکترشهاب الدین حاتمی و دکتر محمدغلامی می باشند.

• آقای محمدقاسمی دانشجوی  دکتری مهندسی عمران روزسه شنبه 97/11/16  ساعت 10صبح  در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" بررسی پارامترهای شکست و اثر اندازه بتن خود متراکم مسطح شده به الیاف فولادی" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترمحمدرضاقاسمی و دکترسیدروح الله موسوی و اساتید داور دکترمحمدرضاسهرابی ، دکترمحمودمیری و دکترمحمدرضاتوکلی زاده و دکتر محمدرضا اصفهانی می باشند.

• آقای مهدی شهرکی دانشجوی دکتری مهندسی عمران روزجمعه 97/11/26  ساعت 7صبح  در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" بهبود عملکرد سازه ای ستونهای قوطی شکل فولادی دارای نقص توسط CFRP" دفاع خواهند کرد.اساتید راهنمای این رساله آقایان دکترمحمدرضاسهرابی و دکترغلامرضا عزیزیان و اساتید داور دکترمحمدرضاقاسمی،دکترحامدقوهانی عرب ،دکتررضارهگذر و دکتر منصور قلعه نوعی می باشند.

• آقای رامین قیاسی دانشجوی دکتری مهندسی عمران روزجمعه 97/11/26  ساعت 12 در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" پایش هوشمند سلامت سازه ها مبتنی بر روش های احتمالاتی با استفاده از ترکیب الگوریتم های بهینه سازی ، پردازش کلان داده ها و مدلهای  جایگزین " دفاع خواهند کرد.اساتید راهنمای این رساله آقای دکترمحمدرضا قاسمی و اساتید داور دکترمحمودمیری،دکترحامدقوهانی عرب ،دکتررضارهگذر و دکتر پیمان ترک زاده می باشند.

• آقای محمدامیرشرافتی دانشجوی  دکتری مهندسی عمران روزیکشنبه 97/11/28  ساعت17  در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" تحلیل قابلیت اعتماد وابسته به زمان مقاومت برشی درون صفحه دیوارهای آجری براساس نتایج آزمایش میدانی" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقای دکترمحمدرضا سهرابی و اساتید داور دکترمحمدرضا قاسمی، دکترسیدروح الله موسوی، دکترمحمدعلی هادیان فرد و دکترسلیمان قوهستانی می باشند.