برگزاری سخنرانی علمی جناب پروفسور ابراهیم واشقانی فراهانی

سخنرانی علمی با عنوان " نقش دانشگاههای برتر در اقتصاد جهانی "پیش از ظهر روزچهارشنبه هشتم اسفندماه در سالن همایش‌های مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که با حضور  جمع کثیری از اساتید ودانشجویان دانشکده مهندسی برگزار شد، پروفسور ابراهیم واشقانی فراهانی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و معاون اسبق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در مورد نقش دانشگاههای شاخص جهانی و رویکرد اقتصادی آنها توضیحات جامعی ارائه نمودند.ایشان همچنین اذعان نمودند که دسـتيابي بـه این  اهـداف در دانشـگاهها مسـتلزم وجود يـک فرهنـگ سـازماني درخـور و فضاي تفاهـم و همـکاري اسـت.بهبود وضـعیت و ارتقـاي سـطح عملکـرد در تـراز جهانـي و در ســطح دانشــگاههاي برتــر دنيــا مســتلزم يــک اراده جــدي و قبــول نيــاز بــه تحــول و بازمهندسـي در سـاختارها، فرآيندهـا و بهبـود رويه هاي کاري اسـت.

گفتنی است در آغاز این سخنرانی پروفسور فرهاد شهرکی معاون آموزشی دانشگاه سیستان وبلوچستان ضمن عرض خوشامد و خیرمقدم به جناب پروفسور واشقانی و سپاس از حضور ایشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان نسبت به معرفی رزومه فعالیتهای اجرایی ایشان اقدام نمودند .

در پایان همایش هم پروفسور واشقانی  به سؤالات مطروحه از سوی شرکت‌کنندگان پاسخ داد.