با حکم دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم ؛ پروفسور فرهاد شهرکی، به عضویت کارگروه تخصصی مهندسی شیمی وزارت علوم،تحقیقات  و فناوری منصوب شدند.

در این حکم آمده است:

آنچه که در دوره جدید مورد تاکید است، تعامل و هماهنگی تصمیمات در حوزه آموزش و پژوهش ، توسعه آموزش عالی متناسب با بازار کار، نواوری در روش های آموزش، شناسایی و رصد تحولات علم و فناوری ، کمک به ارتقاء و توسعه پژوهش  های کاربردی و تقاضا محور، استفاده از ظرفیت های نهادهای غیردولتی به ویژه انجمن های علمی، بومی سازی علوم ورشته ها بر حسب نیاز جامعه ، تنوع بخشی به مدارج تحصیلی منطبق با استانداردهای جهانی و افزایش سطح مهارت دانش آموختگان است .

امیداست با استعانت از خداوند متعال ، بهره گیری از تمامی توان و شایستگی های حرفه ای خود و تعامل و هم اندیشی با صاحب نظران و اعضای کارگروه، در اعتلای آموزش عالی کشور موفق باشید.

دانشکده مهندسی نیز ضمن عرض تبریک، بهروزی و سربلندی ایشان در خدمت به جامعه علمی کشور و به‌ویژه در گسترش آموزش عالی کشور را از خداوند منان آرزو دارد.

فایل پیوست