برگزاری کارگاه "زبان عربی محور وحدت ملت ها" در دانشگاه سیستان و بلوچستان

این کارگاه دو روزه که با مشارکت دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه بابل کشور عراق در تاریخ 1397/12/18 در تالار وحدت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید، با استقبال پرشور دانشجویان و اساتید دانشگاه های سطح شهر زاهدان همراه بود. در ابتدای این نشست، دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان، ضمن خیر مقدم به میهمانان این مراسم که از اساتید دانشگاه بابل کشور عراق بودند، با تاکید بر ترویج فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی، ابراز امیدواری کردند که همکاری های علمی و پژوهشی بین ایران و عراق بیش از گذشته تداوم یابد. همچنین دکتر رضایی مدیر گروه رشته زبان و ادبیات عربی دانشگاه سیستان و بلوچستان، به بیان تعاملات ایران و عرب در قبل و بعد از اسلام پرداختند. در این نشست آقایان دکتر صباح عطیوی، دکتر محمد نوری محمد الموسوی، دکتر حامد عبدالمحسن کاظم و دکتر جواد غلامعلی زاده به سخنرانی پیرامون جایگاه زبان عربی در وحدت امت اسلامی و نقش بی بدیل ایرانیان در رشد و شکوفایی زبان و ادبیات عربی پرداختند.