فارغ التحصيلي اولين دانشجوي دكتري باستان شناسي

اولين دانشجوى  دكترى (گرايش پيش از تاريخ )از دانشگاه سيستان و بلوچستان فارغ التحصيل شد.

به گزارش روابط عمومي ، محسن حيدرى دستنايي اولين دانشجوى دكترى در رشته باستان شناسي از پايان نامه دكترى خود باعنوان: "تحلیل زیستگاهی استقرارهای نوسنگی تاپایان عصرمفرغ در زاگرس مرتفع، مطالعه موردی؛ بخش لاران،استان چهارمحال وبختیاری" دفاع نمود .

جلسه دفاعيه ايشان صبح روز چهارشنبه ٢٩ شهريورماه در محل سالن سمعي و بصرى دانشكده ادبيات وعلوم انساني با داورى آقايان :دكتر حسن طلايي از دانشگاه تهران، دكتر رحمت عباس نژاد از دانشگاه مازندران، دكتر حميد قرباني از دانشگاه بيرجند و دكتر فريبا موسي پور نگارى از دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.

گفتني است در جريان اين مراسم دكتر مهدي مرتضوي به عنوان استاد راهنما ودكتر روح الله شيرازي و دكتر محمود خسروي به عنوان اساتيد مشاور در جلسه دفاعيه حضور داشتند.