در آستانه 22 اسفند ماه روز ملی بزرگداشت شهداء رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به دیدار خانواده شهدا رفت

به مناسبت روز بزرگداشت شهداء ریاست دانشگاه به همراه هیئتی جهت تکریم و گرامیداشت این روز ، به دیدار خانواده‌ شهدا رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، با فرارسیدن روز بزرگداشت شهداء و به منظور بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر جنگ تحمیلی، دکتر رضایی رئیس دانشگاه به اتفاق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وتعدادی از مدیران دانشگاه، شامگاه پنج شنبه به دیدار خانواده‌ شهیدان آبتین جانباز وآزاده دوران دفاع مقدس و محمد عمران خاوران کارمند حوزه حفاظت فیزیکی رفته، و از نزدیک با آنها دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار صمیمی دکتر رضایی ضمن تجلیل از مقام شهیدان والامقام انقلاب و شنیدن نقطه نظرات و دغدغه‌های این عزیزان، قول مساعد داد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات و خواسته‌های این عزیزان برطرف شود.