آغاز دهه سرآمدی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دهه سرآمدی و بزرگداشت مقام معلم هم‌زمان با سایر مؤسسات و مراکز آموزش عالی کشور از سوم تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه در دانشگاه برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نام‌گذاری دهه سرآمدی آموزش باهدف تبیین جایگاه مهم آموزش و تقویت مفاهیم و روش‌های نوین آموزشی به‌عنوان بستر رشد و توسعه علمی کشور مطرح گردیده است. ازاین‌رو و مطابق با تقویم برنامه‌های دهه سرآمدی آموزش جلسات متعددی در حوزه تحصیلات تکمیلی با کارشناسان آموزشی گروه‌ها، دانشکده‌ها و دانشجویان دوره دکتری برگزار می‌گردد تا در خصوص اهمیت دهه سرآمدی آموزش، برنامه‌های آتی حوزه و تلاش هر چه بیشتر در خدمت‌رسانی به دانشجویان و رعایت مقررات بحث و تبادل‌نظر شود.

در نخستین جلسه از دهه سرآمدی که در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد، دوکارگاه با حضور کارشناسان و مدیران آموزشی دانشکده‌ها و مدیران گروه معارف اسلامی و امور  ایثارگران برگزار شد که در آن، آیین‌نامه‌های آموزشی مربوط به مقاطع مختلف موردبررسی و تبیین قرار گرفت.

در پایان هم به سؤالات حاضران پاسخ و پیشنهادات مفیدی از طرف بعضی از حضار مطرح گردید.

گفتنی است اهم برنامه‌های دهه سرآمدی طی جدولی توسط معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی اعلام گردیده است.